50 | 50 Bistro JOKIRANTA

50 | 50 Bistron nimi juontaa haluun saattaa kaikki saman pöydän ääreen, iästä, ruokavaliosta ja makumieltymyksistä riippumatta. Tarjoamme aina myös vege- tai vegaanisen vaihtoehdon sekä huomioimme mahdolliset ruokarajoitukset. Kysy rohkeasti vaihtoehtoja!

Bistro

Tarjoamamme arkilounas ja listan herkut noudattelevat satokauden vaihtelua ja suosimme raaka-aineissa luomua sekä lähi- ja pientuottajia. Usein saatavilla on jokin päivän erikoisuus, kannattaa siis seurata sosiaalisen median kanaviamme tai piipahtaa kysymään mitä tänään on tarjolla. Kaikki annoksemme voit ottaa myös mukaan.

Paras ruoka on lähellä tuotettu, rakkaudella valmistettu ja yhdessä nautittu.

Bistro luoksesi

Ulkoista tilaisuutesi pitopalveluumme ja nauti itse juhlahumusta! Suunnittelemme ja valmistamme tilaisuuteesi räätälöidyn menun ja tarvittaessa tulemme myös tarjoilemaan sen paikan päälle. Arki tai juhla, yksityinen tai yritys – olemme apunasi!

Meistä

Me jaamme eteenpäin sitä, mitä itsekin arvostamme. Hyvää ruokaa, palvelua ja mieltä – yhdessä nautittuna.

Osaksi meitä

Kiinnostaako työ hyvän ruoan parissa, loistavassa porukassa? Toimintamme kehittyy vauhdilla ja olemme kiinnostuneita, jos palveluasenteesi on kohdallaan! Tarjoamme myös mielellämme harjoittelu- ja kesätyömahdollisuuksia tulevaisuuden tähdille.