Catering

Meiltä saat ikimuistoiset tarjoilut niin arkeen kuin juhlaan. Hoidamme ruoat ja tarjoilun ammattitaitoisesti. Palvelemme yksityisiä sekä yrityksiä.

Millaiset juhlat sinä haluat?

Bistro luoksesi

Meiltä löydät parhaat tarjoilut niin arkeen kuin juhlaan. Sinulla on mahdollisuus valita itsellesi sopiva kausimenu tai luoda täysin oma pitopalvelukokonaisuus. 50/50 Bistro hoitaa ruoka- ja tarjoilupuolen ammattitaitoisesti niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiin.

Pitopalvelumme järjestää juuri teille sopivat juhlat. Palvelemme Turun alueella ja myös lähiseudun kunnissa sopimuksen mukaan.

YHTEYSTIEDOT
AIKA JA TOIMITUS
TILAISUUS JA MENU

Kokataan yhdessä

Oletko kiinnostunut ruoanlaiton saloista?

Yhdessä tekemällä opitaan, nautitaan ja herkutellaan samalla kertaa. Tällainen kokemus jaettuna ystävien, työporukan tai perheen kesken jää helposti mieleen pitkäksikin aikaa.

Tilaisuudet räätälöitävissä kaiken ikäisille, taitoisille ja kokoisille ryhmille.

Jätä yhteydenottopyyntö niin olemme Sinuun yhteydessä!

Konditoria: Herkuttele kakulla

Meiltä voit tilata herkullisia ja upeita kakkuja jokaiseen tilaisuuteen tai vaikka vain itselle kotiin nautittavaksi. Kaikki kakkumme ovat tehty aidoista raaka-aineista ja ne voidaan valmistaa juuri sinulle sopivaksi.

Kakkumme sopivat erinomaisesti esimerkiksi juhliin ja kokouksiin. Ne voidaan valmistaa vegaanisena, gluteenittomina, maidottomina tai vaikka ilman sokeria. Maista ja ihastu!

Kysy lisää 044 9782246!

TAKE AWAY KOTIRUOKAA ARKEEN

50/50 Bistro tarjoaa herkullista kotiruokaa myös arjessa. Kaikkia ruokiamme voit tilata myös mukaan.

Take away -kotiruoka on kätevä ja ravitseva tapa ruokkia isompikin joukko. Aina ei ehdi tai jaksa, mutta ei hätää – meiltä saat kokin tekemää ruokaa kotiisi.

Hae paikan päältä tai kysy kotiinkuljetusta, toimitamme
tilanteen mukaan.

Kysy lisää 044 9782246!